Herreklip der passer til din stil og personlighed

Bliv klippet i hjertet af Vanløse – vi har gratis parkering

Trænger du til at få klippet dit hår, eller kunne du godt tænke dig at få en helt ny frisure? Hos Frisør Sartil står vi klar til at hjælpe dig med lige netop det herreklip, som du kunne tænke dig.

Vores frisørsalon ligger i hjertet af Vanløse på Helga Larsens Plads, som ligger lige ud til Ålekistevej. Vi har gratis parkering, og vi har derfor også mange kunder, der for eksempel kommer fra Rødovre og omegn.

Vi lægger vægt på den personlige rådgivning

Det et meget vigtigt for os, at du får et herreklip, som du bliver tilfreds med, og som passer til både dig og din personlighed. Derudover bør din frisure også være nem for dig at passe og pleje i hverdagen, så du ikke skal bruge al for lang tid på at sætte hår om morgenen.

Derfor lægger vi stor vægt på den personlige rådgivning, hvor vi sammen finder ud af, hvilken frisure der vil være den helt rette i forhold til din personlighed, din stil og din tid samt dine ønsker og behov.

Vores priser på herreklip

Vi tilbyder herreklip til en billig pris på kun 290 kr.

Du kan finde meget mere information om alle vores priser ved at klikke her.​

Kontakt os og book en tid hos vores herrefrisør

Hvis du kunne tænke dig at booke en tid til en hårklipning af vores dygtige herrefrisør, så er du altid mere end velkommen til enten at kontakte os eller til at kigge forbi vores salon. Du kan med fordel også vælge at booke en tid online til din klipning, så kan du gøre det, når det passer dig og din kalender.

Vores salon har en central beliggenhed i Vanløse, og vi har gratis parkering, så salonen er nem at komme til, uanset om du kommer i bil, på cykel, med det offentlige eller på gåben. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi sammen sikrer os, at du får den helt rigtige frisure – til en ganske god pris. 

​Vi sørger altid for at skabe en funklende helhed mellem tidens trend og din personlighed. ​Vi lægger vægt på at give en personlig rådgivning, så håret passer til dig, og du kan passe håret i dagligdagen.

Kontakt

Frisør Sartil

Helga Larsens Plads 12

2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Telefon:  ​+45 5364 1466

E-mail:  kontakt@frisor-sartil.dk 

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag - torsdag

09.00 – 17.30​

Fredag

09.00 – 18.00​

Lørdag

08.00 – 12.00​

Søndag

Lukket

Om os

Hos Frisør Sartil som ligger i hjertet af Vanløse, er der plads til alle og til priser, hvor alle kan være med. Jeg glæder mig til at se dig.