Babylights der giver et smukt og naturligt farvespil i håret

Få farvet dit hår med de populære striber

Babylights er en metode til at få farvet striber i håret, som er blevet utrolig populær i løbet af de seneste år. Hos Frisør Sartil tilbyder vi flere forskellige former for hårfarvning, og du har selvfølgelig også mulighed for at få lavet de populære babylights i dit hår hos os.

Vores frisørsalon ligger på Helga Larsens Plads lige ud til Ålekistevej i Vanløse, og da vi har gratis parkering og gode transportforhold, har vi mange kunder fra både lokalområdet, Rødovre og omegn.

Hvad er babylights?

Babylights er nogle meget naturlige striber i håret, der især henvender sig til dig med lyst hår, som godt kunne tænke dig at få mere liv og farvespil i håret, uden at du får synlige striber. Striberne er inspireret af små børns hår, der ofte har et smukt og meget naturligt farvespil i håret, som forældrene også gerne ville have.

Selvom babylights typisk består af meget lyse striber i håret, så har du dog også mulighed for at få lavet babylights i mørkt hår.

Vi finder sammen frem til den helt rigtige løsning

Er du i tvivl om, hvorvidt babylights vil være den rette hårfarvningsmetode for dig, eller er du i tvivl om, hvorvidt du kan få lavet babylights i din hårfarve? Sammen finder vi frem til, hvilken løsning der vil være den helt rigtige for dig, så du kan få lige præcis den hårfarve, der passer til dig, din stil og din personlighed, og som samtidig lever op til dine ønsker og behov.

Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning, og vi tager os altid gerne den tid, som det tager, så du kan få et tilfredsstillende resultat.

Priser og tidsbestilling

Vi tilbyder både babylights såvel som alle vores øvrige behandlinger til en billig pris, og du kan finde en oversigt over alle vores priser her.

Kunne du tænke dig at bestille en tid hos os, så kan du enten benytte dig af vores online bookingsystem, kontakte os eller kigge forbi vores salon.

​Vi sørger altid for at skabe en funklende helhed mellem tidens trend og din personlighed. ​Vi lægger vægt på at give en personlig rådgivning, så håret passer til dig, og du kan passe håret i dagligdagen.

Kontakt

Frisør Sartil

Helga Larsens Plads 12

2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Telefon:  ​+45 5364 1466

E-mail:  kontakt@frisor-sartil.dk 

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag - torsdag

09.00 – 17.30​

Fredag

09.00 – 18.00​

Lørdag

08.00 – 12.00​

Søndag

Lukket

Om os

Hos Frisør Sartil som ligger i hjertet af Vanløse, er der plads til alle og til priser, hvor alle kan være med. Jeg glæder mig til at se dig.