Dameklip i salon med central beliggenhed og gratis parkering

Bliv klippet af vores dygtige damefrisør

Er det blevet tid til at få studset spidserne, eller trænger du til at få en helt ny frisure, en ny hårfarve eller babylights? Så står vores dygtige damefrisør klar til at tage godt imod dig.

Hos Frisør Sartil tilbyder vi dameklip til en skarp pris i vores salon, der ligger lige i hjertet af Vanløse, nærmeste bestemt på Helga Larsens Plads, der ligger ud til Ålekistevej. Vi har gratis parkering, og vi har derfor både mange kunder, der kommer på cykel, gåben og med det offentlige samt i bil fra blandt andet Rødovre og omegn.

Vi hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige frisure

Hvis du kunne tænke dig at få en helt ny frisure eller måske at prøve en anden hårfarve, så hjælper vi dig gerne med at finde frem til det helt rette look, der både passer til dit ansigt, din personlige stil og din personlighed, og som samtidig ikke kræver, at du skal bruge al for meget tid om morgenen på dit hår.

Vi tager os nøje tid til den personlige rådgivning, så vi sammen kan sikre os, at du får lige præcis det dameklip, som du kunne tænke dig.

Vores priser på dameklip

Vi tilbyder dameklip til en ganske fordelagtig og billig pris på kun 360 kr.

Ønsker du vask og føn, eller kunne du tænke dig at få farvet dit hår i forbindelse med din hårklipning, så kan du finde en oversigt over vores øvrige priser ved at klikke her.

Book en tid online eller kontakt os

Hvis du kunne tænke dig at booke en tid hos os til et dameklip, så kan du med fordel benytte dig af vores online bookingsystem, hvor du kan booke din tid, når det passer dig uafhængigt af åbningstiderne i salonen. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os eller kigge forbi salonen, hvis du foretrækker det, eller hvis du har nogle spørgsmål, som du kunne tænke dig at få svar på. Vi er hele familiens frisør og tilbyder derfor også både herreklip og børneklip.

​Vi sørger altid for at skabe en funklende helhed mellem tidens trend og din personlighed. ​Vi lægger vægt på at give en personlig rådgivning, så håret passer til dig, og du kan passe håret i dagligdagen.

Kontakt

Frisør Sartil

Helga Larsens Plads 12

2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Telefon:  ​+45 5364 1466

E-mail:  kontakt@frisor-sartil.dk 

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag - torsdag

09.00 – 17.30​

Fredag

09.00 – 18.00​

Lørdag

08.00 – 12.00​

Søndag

Lukket

Om os

Hos Frisør Sartil som ligger i hjertet af Vanløse, er der plads til alle og til priser, hvor alle kan være med. Jeg glæder mig til at se dig.