Børneklip fra 0-9 år

Vi klipper børn til en god pris

Er det blevet tid til, at dit barn skal klippes for første gang? Måske trænger dit barn blot til at få klippet lidt af spidserne, eller måske kunne han eller hun godt tænke sig en helt særlig frisure? Så tag forbi vores frisørsalon.

Hos Frisør Sartil har vi stor erfaring i børneklip, som vi tilbyder til en billig pris for børn i alderen fra 0 år og helt op til 9 år.

Vores salon ligger på Helga Larsens Plads i Vanløse lige ud til Ålekistevej. Vi har gratis parkering, og vi har derfor både mange kunder fra lokalområdet, men også fra Rødovre og omegn.

Vi klipper gerne hele familien

Vi tilbyder ikke kun børneklip i vores salon. Vi er hele familiens frisør, så vi tilbyder både herreklip og dameklip, og derfor kan I med fordel alle sammen tage af sted til en hårklipning i vores salon. Det kan også være en hjælp for de mindre børn at se deres forældre eller større søskende blive klippet, hvis de måske ikke selv er helt trygge ved at sidde i frisørstolen.

Vores priser på børneklip

Vi tilbyder børneklipning til en ganske billig pris, ligesom det gør sig gældende for vores øvrige klipninger for resten af familien.

For børn fra 0-5 år koster en klipning kun 250 kr., mens børneklip fra 6-9 år koster 260 kr.

Du kan finde mere information om vores priser her, hvor du også kan finde prisen på både herreklip og dameklip. 

Book en tid online eller kig forbi vores salon

Du er velkommen til enten at booke en tid online til børneklip, men du kan også kigge forbi vores salon eller kontakte os, hvis du foretrækker det. Vi finder gerne tider til hele familien, hvis du ønsker det, og vi sørger for, at dit barn bliver klippet af en både dygtig og tålmodig drengefrisør eller pigefrisør, der vil gøre sit bedste for, at dit barn får en god oplevelse i frisørstolen. 

​Vi sørger altid for at skabe en funklende helhed mellem tidens trend og din personlighed. ​Vi lægger vægt på at give en personlig rådgivning, så håret passer til dig, og du kan passe håret i dagligdagen.

Kontakt

Frisør Sartil

Helga Larsens Plads 12

2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Telefon:  ​+45 5364 1466

E-mail:  kontakt@frisor-sartil.dk 

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag - torsdag

09.00 – 17.30​

Fredag

09.00 – 18.00​

Lørdag

08.00 – 12.00​

Søndag

Lukket

Om os

Hos Frisør Sartil som ligger i hjertet af Vanløse, er der plads til alle og til priser, hvor alle kan være med. Jeg glæder mig til at se dig.